logo    KriszSartoria  Mikro bikinik, férfi tangák  Extrémet, vagy egyedit szeretnél? Jó helyen jársz! 

LEGNÉPSZERŰBB

Hawai
Áraink 4 200 Ft
Ares
Áraink 4 600 Ft
Otello
Áraink 5 000 Ft

AKCIÓS ÁRU

KAPCSOLAT

Sólyom Krisztina
http://www.kriszsartoria.hu/ks-com/2-KAPCSOLAT

Banda Larga Top
Banda Larga Top
széles sál top
Széles sál top a kívánt szélességben A termék méretre készül, tehát bármely méretben kérhető Banda top A felső hátul megkötős, s tökéletesen fedi a mellet. bármilyen széles verzióban kérhető, a mell kosárméretétől függően. Kössön egy-egy madzagot a mell alá és fölé, s a mellcsúcson át mérje meg a két madzag távolságát. Így garantáltan
Áraink 4 800 Ft


Banda Larga Fiocco
Banda Larga Fiocco
Széles sál top masnival
Széles sál top masnival A termék méretre készül, tehát bármely méretben kérhetõ Banda larga fiocco A felsõ hátul megkötõs, s tökéletesen fedi a mellet. Bármilyen széles verzióban kérhetõ, a mell kosárméretétõl függõen. Kössön egy-egy madzagot a mell alá és fölé, s a mellcsúcson át mérje meg a két madzag távolságát. Így garantáltan kényelmes
Áraink 5 400 Ft


Bikini Flavia
Bikini Flavia
X top + bikini slip
X top  (15x15 cm) + bikini slip A termék méretre készül, tehát bármely méretben  és színben kérhetõ. A színek kombinálhatóak is, tehát a szegély színe is külön megválasztható. Bikini Flavia Egyéb anyagok és példa modellek megtekintéséért katt ide!
Áraink 9 600 Ft


Bikini Bettina
Bikini Bettina
Fodros sál top megfordítható mikro bugyival
Fodros sál top megfordítható mikro bugyival Top: mellrész szélessége kiválasztható Slip: oldalt kötős (10 x 15,5 cm) e (17 x 15,5 cm) A termék rendelésre készül a kívánt szín összeállításban Lehet egyszínű, mint a képen látható A20-as - idén nagyon divatos pirosas narancs - bikini, de kérhető eltérő szegélyekkel, pántokkal, illetve fodorral is. Bikini Bettina
Áraink 10 560 Ft


Ruffle top
Ruffle top
Fodros sál top
Fodros sál top mellrész szélessége kiválasztható A termék rendelésre készül a kívánt szín összeállításban Lehet egyszínű, mint a képen látható A20-as - idén nagyon divatos pirosas narancs - bikini, de kérhető eltérő szegélyekkel, pántokkal, illetve fodorral is. Ruffle Top Bõvebb információért az anyagokról katt ide!
Áraink 5 760 Ft


Fringe Top
Fringe Top
Rojtos X top
Rojtos X top A termék rendelésre készül a kívánt szín összeállításban Lehet egyszínű, mint a képen látható A30-as bikini, de kérhető eltérő szegélyekkel, pántokkal, illetve rojttal is. Fringe Top Bõvebb információért az anyagokról katt ide!
Áraink 5 760 Ft


String bikini alsó kreátor
String bikini alsó kreátor Ide tartoznak azon modellek, melyeknek derékpántja keskeny Külön kiválasztható a modell eleje, valamint hátsó része. Kérhető fix, illetve megköthető verzióban, ezt a méretnél lehet megadni, azaz vagy kiválasztunk egy bizonyos méretet, vagy pedig a "megkötős verzió"-t. Természetesen kiválasztható az alapanyag színe és a szegélyek, pántok
 


Brasil bikini alsó kreátor
Brasil bikini alsó kreátor Ide tartoznak azok a modellek, melyeknek derékpántja keskeny Külön kiválasztható a modell eleje, valamint hátsó része. Kérhető fix, illetve megköthető verzióban, ezt a méretnél lehet megadni, azaz vagy kiválasztunk egy bizonyos méretet, vagy pedig a "megkötős verzió"-t. Természetesen kiválasztható az alapanyag színe és a szegélyek, pántok
 


Slip bikini alsó kreátor
Slip bikini alsó kreátor Ide tartoznak azok a modellek, melyeknek derékpántja szélesebb. Külön kiválasztható a modell eleje, valamint hátsó része. Kérhető fix, illetve megköthető verzióban, ezt a méretnél lehet megadni, azaz vagy kiválasztunk egy bizonyos méretet, vagy pedig a "megkötős verzió"-t. Természetesen kiválasztható az alapanyag színe és a szegélyek, pántok
 


Bikini Norita
Bikini Norita
Fodros féloldalas sál top és string
Fodros féloldalas sál top és string hátul nyitott háromszöggel Top: mellrész szélessége kiválasztható A termék rendelésre készül a kívánt szín összeállításban Lehet egyszínű, vagy kérhető eltérő szegélyekkel, pántokkal, illetve fodorral is. Bikini Norita A képeken látható bikini szín kódja A36/A37
Áraink 11 400 Ft


 

NŐI BIKINIK, FÜRDŐRUHÁK / Átlátszó bikinik

Rendezés  
Gyártó  

Bikini Nikoletta
Bikini Nikoletta
Banda larga top + brasil tanga band
Banda larga top + brasil tanga band A termék méretre készül, tehát bármely méretben  és színben kérhetõ. A színek kombinálhatóak is, tehát a szegély színe is külön megválasztható. Bikini Nikoletta Egyéb anyagok és példa modellek megtekintéséért katt ide!
Áraink 9 600 FtBikini Larissa
Bikini Larissa
Banda larga top + tanga bugyi
Banda larga top + tanga bugyi A termék méretre készül, tehát bármely méretben  és színben kérhetõ. A színek kombinálhatóak is, tehát a szegély színe is külön megválasztható. Bikini Larissa Egyéb anyagok és példa modellek megtekintéséért katt ide!
Áraink 9 600 FtBikini Alice
Bikini Alice
Megköthető, csepp formájú mini bikini
Megköthető, csepp formájú mini bikini Bikini Alice Átlátszó tüllből, vagy starlightból, de kérhető lycrából is
Áraink 7 920 FtBikini Lolita
Bikini Lolita
Csepp formájú mini bikini
Csepp formájú mini bikini Bikini Lolita A bikini dimenziói: Színválaszték a tüllhöz: Színválaszték a pántokhoz:
Áraink 7 920 FtBikini Sibilla
Bikini Sibilla
Micro string (7x12) és micro top (6x10)
Átlátszó mikro bikini Micro string (7x12) és micro top (6x10) A termék méretre készül a kívánt szín összeállításban Bikini Sibilla Átlátszó tüllből, vagy starlightból, de kérhető lycrából is A micro string és full top méretei: Színválaszték a pántokhoz:
Áraink 7 920 FtBikini Lucrezia
Bikini Lucrezia
Mini string (10x16) és cubo top (14x10)
Mini string (10x16) és cubo top (14x10) A termék méretre készül a kívánt szín összeállításban Bikini Lucrezia Átlátszó tüllből, vagy starlightból, de kérhető lycrából is A mini string méretei: Színválaszték a pántokhoz:
Áraink 8 400 FtSelena
Selena
body elasztikus átlátszó tüllből
body elasztikus átlátszó tüllből Selena sling shot modell Színválaszték a pántokhoz:
Áraink 7 920 FtBikini Nelly
Bikini Nelly
Elöl-hátul középvarrásban összehúzott alsóval készült bikini
Elöl-hátul középvarrásban összehúzott alsóval készült bikini N5 médium top és mini slip A termék méretre készül a kívánt szín összeállításban Bikini Nelly Top méretei:
Áraink 9 600 FtBikini Marina
Bikini Marina
Átlátszó mini bikini
Átlátszó mini bikini Összehúzható mini string (10x16) és csík top (6cm) A termék méretre készül a kívánt szín összeállításban Bikini Marina Átlátszó tüllből, vagy starlightból, de kérhető lycrából is A string méretei: Színválaszték a pántokhoz:
Áraink 6 800 FtBikini Shina
Bikini Shina
Átlátszó mini bikini: Mini string (10x16) és medium top (12,5x15,5)
Átlátszó mini bikini Mini string (10x16) és medium top (12,5x15,5) A termék méretre készül a kívánt szín összeállításban Bikini Shina Átlátszó tüllből, vagy starlightból, de kérhető lycrából is A micro string és full top méretei: Színválaszték a pántokhoz:
Áraink 6 800 FtBikini Alketa
Bikini Alketa
Mikro string (7x12) és full top (15x15)
Mikro string (7x12) és full top (15x15) A termék méretre készül a kívánt szín összeállításban Bikini Alketa Átlátszó tüllből, vagy starlightból, de kérhető lycrából is A micro string és full top méretei: Színválaszték a pántokhoz:
Áraink 8 400 Ft


ZDRkN