info@kriszsartoria.euSzín és anyag választék

Lycra "A"
A lycra a leggyakrabban használt alapanyag a fürdőruha-készítésben. Garantálja a gyors száradást és jó illeszkedést, nem deformálódik. A minőségi alapanyag ismérve a jó színtartósság, melyet tesztelnek az (UV) napfény, s a klór víz hatására egyaránt. A termékek az alábbi színekben rendelhetőek, egymással
szabadon kombinálhatóak. A világos színek víz hatására kicsit áttetszővé válhatnak, ezért ha szükségét érzi, kérhet bele bélést. 150-200g/m2 súlyúak.
Tüll "B"
Az átlátszó fürdőruha kedvelői szívesen választanak elasztikus tüll alapanyagot.
Vízesen, szárazon egyaránt teljesen átlátszó, ezért sokszor csak a felsőt kérik tüllből, az alsót vele harmonizáló lycrából. Jó tartása van, vékonysága, s rugalmassága ellenére nem nyúlik meg víz hatására. Fehérnemű készítésre gyakran használják, hisz mutatós, kényelmes, s légáteresztő.Starlight "S"
A Starlight valójában egy nagyon vékony fürdőruha anyag, ua. jellemzi, mint a többi lycrát, csupán annyira finom, akár egy harisnya. Vékonyságának köszönhetően veszít tartásából, nagyon nyúlékony, kényelmes viselet. Szárazon - csillogó fényének köszönhetően - viszonylag jó fedettséget biztosít, de víz hatására teljesen átlátszóvá válik. Sajnos a gyártásból már kivonták, így csak a készlet erejéig
rendelhető az alábbi színekben. 80g/m2 súlyú, ami az átlagos lycráknak a felét sem éri el! A sokak által kért fekete szín már kifogyott a piacról, az Ő figyelmükbe ajánlom a Siviglia alapanyagot.


Siviglia "V"
A Siviglia a starlight-hoz hasonló ultra vékony, harisnyaszerű lycra, csillogó fény nélkül.  Készülhet belőle átlátszó fürdőruha, fehérnemű, valamint  bélésként is használható fürdőruhákba.
Súlya 85g/m2.


Csipke "C"
A csipkéket elsősorban fehérneműkhöz használjuk, de készültek már belőlük különleges fürdőruhák is. A csipkék összetétele különböző, némelyik jobban, némelyik kevésbé nyúlik. A nevük mellett jelezve van melyik elasztikus.


Pamut "D"
A pamut anyagok nagy része elasztikus szállal van keverve a jobb nyúlás érdekében. Elsősorban fehérneműkhöz használjuk. Fürdőruhához nem javasoljuk, hisz magukba szívják a vízet, nehezen száradnak, s a napfény nagyon gyorsan kiszívja a színüket.


Hololycra "H"
A hololycra alapanyagokból nagyon mutatós, egyedi fürdőruhák készíthetők. Vastagabbak, mint a hagyományos fürdőruhaanyagok, ezért tökéletes fedést biztosítanak. Erősek, formatartóak, vízesen sem látszanak át még a világos színek sem. Kizárólag kézzel mossuk!


Liquid metal "L"
A Liquid Metal lycra rugalmasságában, vastagságában megegyezik a hagyományos fürdőruhaanyaggal, de felülete nagyon fényes, folyékony fémesen hatást kelt. Érzékeny a surlódásra, ezért érdes felületen vigyázni kell, mosni kizárólag kézzel szabad. Inkább tanga fazonokhoz ajánlom, ahol nem merül fel a fenék rész kikopásának veszélye.


Metal lycra "M"
A metál lycra a hololycrához hasonló, erős,  vastag, formatartó lycra. Tökéletes fedést biztosít vízesen is. Méhsejt formájú, fémesen  csillogó  applikációk halmaza. Nagyon mutatós, exkluzív bikinik készíthetők belőle.


Egyéb kevert szálas hurkolt anyagok "K"